Meer dan werk

 

Stichting Bougaria: een school bouwen in Guinee, West-Afrika

Samen met vrienden uit Weesp en Grave hebben we Stichting Bougaria opgericht. Bougaria is het geboortedorp van Balla, één van die vrienden. Ons doel is om samen met de dorpsbewoners te zorgen dat de kinderen naar school kunnen. Wil je meer informatie? Of bijdragen aan de bouw van de school? Of ben je een (zeer!) avontuurlijke reiziger en wil je een bezoek brengen aan Bougaria? Ga naar www.bougaria.org. Of neem contact op met mij.

Schoolroeien

Binnen Roeivereeniging Nautilus organiseer ik regelmatig ‘schoolroeien’: groepen scholieren (vo) kunnen in drie lessen kennismaken met de roeisport, bijvoorbeeld als bredeschoolactiviteit. Heeft uw school belangstelling? Neem dan contact met mij op.

Tertulias: conversatie in het Spaans

De Spaanse taal: mijn oude, grote liefde. Jarenlang heb ik Spaanse les gegeven, met veel plezier. Nu organiseer ik samen met een vriendin ‘tertulias’, bijeenkomsten waarin we met een groep mensen thema’s bespreken en zo onze taalvaardigheid op peil houden. Belangstelling voor deelname? Of wil je een eigen groep starten? Laat het me weten.