Meer dan werk

Samen door Samen

Als taalcoach ondersteun ik een Syrisch gezin. In ruil krijg ik veel inzicht in ouderbetrokkenheid en loopbaanontwikkeling in de praktijk. Lees hier Het verhaal van familie Al Issa – artikel september 2020

Schoolroeien

Binnen Roeivereeniging Nautilus organiseer ik regelmatig ‘schoolroeien’: groepen scholieren (vo) kunnen in drie lessen kennismaken met de roeisport, bijvoorbeeld als bredeschoolactiviteit. Heeft uw school belangstelling? Neem dan contact met mij op.

Tertulias: conversatie in het Spaans

De Spaanse taal: mijn oude, grote liefde. Jarenlang heb ik Spaanse les gegeven, met veel plezier. Nu organiseer ik samen met een vriendin ‘tertulias’, bijeenkomsten waarin we met een groep mensen thema’s bespreken en zo onze taalvaardigheid op peil houden. Belangstelling voor deelname? Of wil je een eigen groep starten? Laat het me weten.